Продавець K o s m e t i 4 k a розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
179 відгуків
promo_banner
K o s m e t i 4 k a
+380 (66) 352-99-03
+380 (68) 993-09-01
Додати відгук
  • ОЛІЯ рижика Balcho - 1000мл 1л

    • В наявності
    • Код: 13524261505

    990 ₴

    +380 (66) 352-99-03
    • +380 (68) 993-09-01
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    ОЛІЯ рижика  Balcho - 1000мл 1л
    В наявностіОЛІЯ рижика Balcho - 1000мл 1л
    990 ₴
    +380 (66) 352-99-03
    • +380 (68) 993-09-01
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    ❤️ Чому олія Balcho Rydzowy? ❤️

    ➡️ В олії рижика ненасичені жирні кислоти складають аж 90% жиру.

    ➡️ Понад 50% цих кислот - це поліненасичені кислоти, в тому числі альфа-ліноленова кислота (омега-3) - до 40% і лінолева кислота (омега-6) - до 20%

    ➡️ Важливим фактором є надзвичайно сприятливе співвідношення омега-3 до омега-6 1:0,4

    ➡️ Завдяки високому вмісту антиоксидантів (вітамін Е) ця олія характеризується ПІДВИЩЕНОЮ міцністю та стійкістю до окислення

    ➡️ Шафранова олія Balcho є чудовою альтернативою для людей, які не переносять специфічний, рибний смак лляної олії - з аналогічною кількістю альфа-ліноленової кислоти вона має більш прийнятний смак і більшу стійкість.
    Масло слід зберігати в прохолодному і темному місці і вжити протягом року з моменту виготовлення. Найдовшу свіжість, корисні та смакові властивості гарантує зберігання в холодильнику при температурі близько 10°C.

    КРАЇНА ПОХОДЖЕННЯ:

    Болгарія

    СКЛАД:

    100% масло рижику холодного віджиму

    Основні
    Тип оліїРижієва
    ТипНерафінована
    Об`єм1000 мл
    станновое
    • Ціна: 990 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner